Services

Kleine/grote onderhoudsbeurt

Een onderhoudsbeurt aan uw auto is van essentieel belang voor uw auto, afhankelijk van het aantal kilometers die u rijdt kunnen wij u adviseren wat voor onderhoudsbeurt uw auto nodig heeft.

Meer informatie

Banden service

Banden zijn van groot belang voor de veiligheid voor u en andere weggebruikers, Autoservice van Bergen heeft een groot aantal banden op voorraad om u snel en vakkundig te kunnen helpen.

Meer informatie

Automaatbak spoelen

Voor de automatische versnellingsbak van een auto is het van belang om het smeersysteem na een bepaald aantal kilometers te spoelen. Dit voorkomt defecten in de aandrijving.

Meer informatie

Motor revisie

Vreemde geluiden uit uw motor, minder vermogen, of doet de motor helemaal niks meer, dit kan duiden op motorschade. Autoservice van Bergen kan uw motor voor u reviseren.

Meer informatie

Remsysteem nakijken

Het remsysteem is een van de meest belangrijke systemen aan uw auto. Laat het remsysteem regelmatig door ons controleren om problemen te voorkomen, en veilig te kunnen rijden.

Meer informatie
pechhulp4

Pechhulp

Met een goed onderhouden auto kunt u de meeste voorkomende pechgevallen voorkomen, wel zo prettig.

Meer informatie

APK keuring

Autoservice van Bergen is een RDW erkende keurinsinstantie en zijn met behulp van moderne apparatuur in staat om uw auto snel en zorgvuldig APK te keuren.

Meer informatie

Airco onderhoud

Het aircosysteem verliest om verschillende redenen zijn vulling, daarom is het verstandig om een aircosysteem regelmatig te laten controleren en eventueel onderhouden.

Meer informatie
verkoop

In en verkoop

Autoservice van Bergen werkt samen met MvH Auto’s.
MvH Auto’s is een bedrijf wat zich concentreert op het in- en verkopen van occasions.

Meer informatie
Autoservice van Bergen © 2024. All Rights Reserved.
Developed by Templatation