Services

Motor revisie

Hoger brandstofverbruik, vermogensverlies, vaker olie bijvullen en/of slecht starten? Dit kan duiden op slijtage in het motorblok. Soms is het probleem op te lossen door alleen enkele onderdelen te vervangen. Of de cilinderkop moet worden gereviseerd. Is de gehele motor versleten, dan moet de motor worden gereviseerd.

In bijna alle gevallen word de motor uit de auto gehaald en op een werkbank stuk voor stuk uit elkaar gehaald.

Elk onderdeel word nauwkeurig beoordeeld en opgemeten, wanneer alles beoordeel is op slijtage en betrouwbaarheid, word er overlegd met de klant.

Na goedkeuring van de klant worden de beschadigde onderdelen vervangen en word het motorblok weer met de grootste nauwkeurigheid in elkaar gezet. wanneer elk onderdeel weer op zijn plek zit word de motor weer ingebouwd in de auto.

Zodra de motor weer in de motorruimte hangt en elke stekker en kabel is aangesloten kan de motor beginnen aan zijn tweede leven. Er word een uitgebreide proefrit gemaakt om alle goed te controleren op de juiste werking en afstelling.

Wanneer u twijfelt over de prestaties of werking van uw auto kunt u altijd vrijblijvend lang komen voor een advies gesprek.

 

De koffie staat altijd klaar bij Autoservice van Bergen.

Autoservice van Bergen © 2024. All Rights Reserved.
Developed by Templatation