Services

Airco onderhoud

Autoservice van Bergen is uitgerust met de meest moderne apparatuur om uw airco systeem in uw auto snel en vakkundig te kunnen controleren, onderhouden en repareren.

Elk airco systeem heeft onderhoud nodig, het systeem is namelijk niet lekvrij. Het systeem verliest elk jaar zo’n 10% van zijn totale inhoud. Daarnaast is het systeem ook gevuld met een kleine hoeveelheid olie, dit om de compressor te smeren.

Wanneer er dus geen onderhoud word uitgevoerd zou de compressor zonder olie komen te draaien, dit kan voor grote ongemakken en kosten zorgen.

Eens per 2 jaar onderhoud aan uw aircosysteem is wel aan te raden, wanneer uw auto voor een grote onderhoudsbeurt komt bij ons, geven wij kosteloos uw aircosysteem ook een onderhoudsbeurt. Verstandig is dus om het te combineren met een grote beurt.

Ook kan het aircosysteem onprettig gaan ruiken, Dit word veroorzaakt door bacteriën in het kachelhuis. Dit kunnen wij bij Autoservice van Bergen verhelpen door via de ingang van het kachelhuis met een ontsmettend middel uw kachelhuis te reinigen, hierdoor zal het weer aangenaam gaan ruiken in de auto en komt er weer gezonde lucht in uw auto.

Kom eens langs voor meer informatie.

Autoservice van Bergen © 2024. All Rights Reserved.
Developed by Templatation