Over ons

Autoservice van Bergen is sinds mei 2014 gevestigd aan het industriepark in Leek.

Eigenaar Johan van Bergen was daarvoor al meerdere jaren werkzaam in het voormalige bedrijf waar hij de ervaring heeft opgedaan als monteur.

In 2009 heeft hij de opleiding tot eerste monteur met succes afgerond.

Sinds september 2014  heeft het bedrijf een volledig RDW erkenning en diploma’s voor APK keurmeester, en is het mogelijk om ook uw APK keuringen snel en vakkundig bij Autoservice van Bergen uit te laten voeren.

Kwaliteit, snelle en goede service, klantvriendelijk en een direct contact met de werkplaats zijn de belangrijkste termen voor Autoservice van Bergen.

Bij ons bent u vrij om door de werkplaats te lopen, en mee te kijken bij de reparatie of APK keuring van uw auto. Op die manier zijn alle ingewikkelde woorden die soms genoemd worden beter te begrijpen.

Wanneer u vragen of twijfels hebt kunt u altijd eens binnen lopen in de werkplaats van Autoservice van Bergen en kunnen we vaak direct een heldere uitleg geven.

Tot ziens in onze werkplaats in Leek.

Het vak Automonteur is een zeer uitdagend en boeiend beroep, geen dag en geen auto is hetzelfde, de auto’s van tegenwoordig zitten vol met elektronica en maakt het vak alleen maar uitdagender.

Autoservice van Bergen is een erkend leerbedrijf en geeft nieuwe leerlingen graag de kans om ze het prachtige vak te leren.

Loop eens binnen voor een gesprek.

Maak kennis met ons team

Autoservice van Bergen © 2024. All Rights Reserved.
Developed by Templatation